Welcome to Masterwin International Limited !

Om os

——

Firmaoversigt

I mere end 30 år har vi bygget vores ry i gaver og premiumindustrien. Hurtige tjenester, kvalitetsprodukter og konkurrencedygtige priser er hjørnestenene i vores forretning.

Medarbejdere i vores forskning & Udvikling, Produktdesign, Marketing, Salg og Logistikafdelinger arbejder tæt sammen under ét tag med at levere bedst tilpassede produkter til vores kunder. Vores produktlinjer omfatter trendy og patenter, såsom alle slags nøgleholdere, visitkortetasker, ure, rejsetilbehør, desktopartikler, vintilbehør, gaveartikler og mange flere.


Fremtidig udvikling

Med stærk baggrund og unikke originale originale designs lover vi at fortsætte med at levere kun de bedste og rimeligt prissatte produkter for at imødekomme kundernes stadigt skiftende krav.

Selvom det er roligt at betjene kunderne kun det bedste, overvåger vi vores tempo tæt på at håndtere de igangværende dynamiske markedstendenser. Enorme ressourcer er blevet investeret i forskellige forsknings- og udviklingsprogrammer. Udover at udforske de eksisterende gaver og premium-markeder har vi således udvidet vores portefølje ved at introducere adskillige nye licens-, souvenir- og temaprojekter samt udvide vores tilstedeværelse i forskellige detailområder.


Vores fabrikker i Kina producerer masser af gaver af høj kvalitet og salgsfremmende varer. Prøvefremstilling, støbning, støbning, drejning, fræsning, elektroplettering, farvesprøjtning, montering, logo prægning, silketrykudskrivning, pakning mv. Udføres i vores planter. Vi har et stærkt kvalitetsstyrings- og inspektionshold for at sikre, at produkterne er af høj standard.


Vi inviterer dig til at være en af ​​vores premium partnere.


http://www.masterwingroup.com


Forespørgsel


Firmaoversigt I mere end 30 år har vi bygget vores ry i gaver og premiumindustrien. Hurtige tjenester, kvalitetsprodukter og konkurrencedygtige priser er hjørnestenene i vores forretning. Medarbejdere i vores forskning ...

VISNINGER

2021 Welcome to Masterwin International Limited ! Alle rettigheder forbeholdes.